Legal

Denna hemsida ägs av Glimstedt Sverige HB, Org. nr 969633-5117.

 

Copyright © 2011 Glimstedt Sverige HB

Alla rättigheter reserveras. Material som publiceras på denna webbplats, inklusive information, varumärken och andra immateriella rättigheter, ägs av Glimstedt Sverige HB, andra Glimstedtbolag och/eller dess samarbetspartners och får inte reproduceras, överföras eller användas på något annat vis utan samtycke från Glimstedt Sverige HB.

Legal

Materialet på denna webbplats är av allmän informativ natur och utgör inte juridisk rådgivning. För det fall ni har specifika juridiska frågeställningar är ni välkomna att kontakta en av våra jurister. All användning av information från denna webbplats sker på egen risk. Länkar till andra webbplatser har lagts upp i informationssyfte och vi varken stödjer eller accepterar något ansvar för det material som publiceras på webbplatser som den här webbplatsen refererar eller länkar till.

Cookies

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, ”vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid. Syftet med att använda kakor på denna webbplats är för att kunna räkna antalet användare och trafik. Genom att förstå hur webbplatsen används kan vi utveckla och förbättra den.